Spring naar hoofd-inhoud
openingstijden Etos
maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag8:00 - 21:00

Tel 0115-533336

Etos

Je goed voelen, is er goed uit zien. Er goed uit zien, is je goed voelen. Dat maken wij mogelijk. Voor iedereen.

Klik hier voor onze huidige aanbiedingen

 

Ons team - Ellis

Waar een klein team groot in is

Klanten van Etos hebben mij vast weleens gezien in de winkel, mijn naam is Ellis de Rijcke. Als teamleider ben ik altijd in de weer om alles in goede banen te leiden. Dat doe ik met erg veel plezier.

Ik stuur een klein vrouwenteam aan. Stuk voor stuk leuke en klantvriendelijke vrouwen die verstand hebben van ons assortiment. Dat geldt zowel voor de vaste werknemers als de weekendhulpen. Ook al zijn we met een klein team, we pakken ons werk groots aan.

We combineren serieus en hard werken met een lach. We krijgen dan ook vaak van klanten te horen dat er zo'n fijne sfeer hangt in de winkel.

Al deze kenmerken maakt het Etos team van Axel bijzonder en ik ben dan ook erg trots op het resultaat dat we iedere dag weer neerzetten.

Naast het aansturen van mijn geweldige team ben ik ook drogist. Klanten kunnen dus altijd bij mij terecht voor vragen over de medicijnen die wij verkopen. In mijn team zitten ook assistent-drogisten. Zij zijn er ook om deskundig advies te geven. Maar voor vragen over het overige assortiment staan wij natuurlijk ook altijd paraat.