Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533333
info@luitjensretail.nl
openingstijden
maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag8:00 - 21:00

Openstaande vacatures

(Personal)Trainer bij Anytime Fitness - solliciteer hier

Als trainer/personal trainer bij Anytime Fitness Axel begeleid je de leden goed en verrassend. Je bent in staat om te luisteren naar de doelen van je leden, een intake uit te voeren, metingen te verrichten en de sporter intrinsiek te motiveren. 

Heb je wel de 'skills', maar ontbreekt het je aan ervaring of zelfvertrouwen? Of lijkt het je fantastisch om onze leden te stimuleren, motiveren en enthousiasmeren, maar ontbreekt het aan de specifieke kennis? Wij bieden ook stage- en opleidingstrajecten.

 

Parttime medewerker Family - solliciteer hier

Hey Horecatopper!! Zoek jij een baan als horeca medewerker bij de mooiste locatie van Axel en omstreken? Ben jij gastvrijheid en heb je kwalitatieve service hoog in het vaandel staan? Dan ben jij bij Family Axel aan het goede adres!  Wij zijn op zoek naar:

Medewerker bediening

Barman of -vrouw

Countermedewerker (zowel verkoop als bereiden van producten)

Keukenmedewerker

Afwashulp

Schoonmaakmedewerker

Jij bepaalt (in overleg) wanneer en hoeveel je werkt! Perfect naast je studie of wanneer je wilt sparen voor die ene droomreis…

 

Full- of parttime medewerker Family - solliciteer hier

Als medewerker bij Family Axel ben je op verschillende afdelingen inzetbaar, en geen dag is hetzelfde. Biertjes tappen, drie à vier borden tegelijk balanceren, de lekkerste burgers bereiden of vliegensvlug een tafel leegruimen: We zetten je in binnen ons bedrijf waar jij het beste tot je recht komt. Ben jij gastvrij, communicatief vaardig, een teamspeler met pit en heb je een affiniteit met het bereiden van maaltijden? Dan hoor jij bij onze family!

 

Verkoopmedewerker AH parttime- solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood en/of kaas/vleeswaren. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen over de producten op deze afdeling. Het is dus belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen. (avond- en weekenduren)

 

Vulploeg medewerker AH parttime - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. (avonden en weekenduren)

 

Vulploeg medewerker AH vast - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. (20-24 uur)

 

Caissière AH parttime- Solliciteer hier

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan. (avond en weekenduren)

 

Weekendhulp Gall & Gall - solliciteer hier

Als weekendhulp bij Gall & Gall ga je samen met de klant op zoek naar de perfecte drank voor elke gelegenheid. Je zorgt voor advies, hulp en inspiratie. (avonden en weekend + vakanties)

 

Groepsles instructeur Anytime Fitness - solliciteer hier

Als groepsfitness instructeur bij Anytime Fitness heb je een passie voor groepslessen en lesgeven en maak je een feestje van elke groepsles. Heb je nog geen ervaring, wij bieden ook opleiding- en stagemogelijkheden.